Milford Reserve Play Space Build

Completed for Auckland Council, GreensceneNZ’s landscape build team was hired to renew an existing play space located less than 100 metres from Milford Beach and skirted by towering pohutukawa trees. Conceptualized by Bespoke Landscape Architects, a series of different play zones are located either side of a main path, which is intersected by flowing exposed aggregate concrete edge beams with a shell and pebble mix, forming trails for children to follow.

Responsible for (the project management and construction) of the play space the GreensceneNZ build team worked closely with designers Bespoke and Park Central, and suppliers Рincluding Playground Centre and Teamturf Рgetting the job done on time and to the highest of standards.

Photography: Bespoke

Project Description

Client: Auckland Council
Location: Milford Reserve, Auckland
Year Completed: 2017
Architect: Bespoke